SERVIS

01

BINA LAMAN WEB PERNIAGAAN

Kami bina laman web perniagaan, laman web syarikat, laman web kedai online E-Commerce, sistem Ejen dan banyak lagi jenis laman web yang boleh dibangunkan.
Melalui laman web, pemilik web yang kami bangunkan dapat menarik ramai pelanggan dan meraih keuntungan hebat melalui produk/ servis yang dibuat.
02

BINA SISTEM ONLINE

Jika anda perlukan sistem online yang melibatkan transaksi perniagaan anda, kami boleh membangunkan selaras dengan keperluan.
Sistem yang dibangunkan selaras dengan keperluan dan bajet daripada anda, sistem yang mesra pengguna dan lebih fleksibel. Contoh sistem online mengikut keperluan anda seperti sistem jualan online, sistem pejabat online, sistem MLM, sistem ejen online, sistem urusan jualbeli (POS), sistem rangkaian keahlian dan banyak lagi.
03

PASANG IKLAN ONLINE

Kami juga menyediakan pakej iklan online melalui platform Google, Facebook dan pelbagai platform iklan online yang terpilih.
Sebarkan iklan produk/ servis anda melalui web iklan pilihan supaya ramai pelanggan kenal dan tahu kelebihan produk/ servis anda.
04

BINA APLIKASI MOBILE

Kami juga membangunkan aplikasi mobile untuk syarikat perniagaan anda.
Kami boleh membina aplikasi mobile mengikut keperluan perniagaan anda dan boleh membantu meningkatkan pulangan keuntungan perniagaan anda.
05

KURSUS SELENGGARA WEB

Kursus jangkamasa pendek bagi anda untuk pelajari bagaimana menyelenggara sebuah web dengan baik.
Kursus ini samaada dalam kumpulan atau perseorangan.

HUBUNGI KAMI (018)231 3382